Velg en side

This post is also available in: svSvenska

GENDIET – SUNN KUNNSKAP

Ordet diett kommer opprinnelig fra det greske ordet «Diaita», som betyr «kunsten å leve». Gendiet er kunsten å spise og trene etter egne gener.

Gendiet utvikler og leverer effektive produkter som benyttes for å gi sunn kunnskap til mennesker som ønsker å nå sine mål innen kosthold og trening. Produktene er alltid det siste innen teknologi og forskning som benyttes av mennesker i hele verden. I samarbeid med våre leverandører og forhandlere gir vi ekspertise innen ernæring, genetikk, trening og mentaltrening. Vi tilbyr også kostveiledning og kurs i matlaging og livsstilsendring til både bedrifter og privatpersoner.

Fred Olsens gate 3B

Gendiet AS
Fred Olsens gate 3B
0152 Oslo

ADRESSE

Gendiet AS
Fred Olsens gate 3B
0152 OSLO

Org. nr. 915 053 564

 

ÅPNINGSTIDER

Mandag – fredag: 10 – 17

Lørdag: Stengt

KONTAKT OSS

2 + 10 =

TEAMET

Nina Schrøder

Nina Schrøder

Ernæringsfysiolog

Nina er utdannet ernæringsfysiolog ved Atlantis Medisinske Høgskole og ernærings- og kursansvarlig i Gendiet. Hun har i voksen alder selv overvunnet overvekt og har kompetanse på hvilke livsstilsendringer som skal til for å nå ønskede mål. Hun har også erfaring med livsstilssykdommer, allergier og intoleranser. På fritiden er hun ivrig hobbykokk som selv tester nye dietter, matvarer og oppskrifter for å tilegne seg mer kunnskap. Hun er også en ivrig løper og bruker mye tid på treningssenteret.

Dr. Lasse Hessel

Dr. Lasse Hessel

Diet & Genes ApS

Lasse er lege og en dreven innovatør som gjennom hele sin karriere har vært en spydspiss for produktutvikling og rådgivning innen ernæring og helse. Han har bl.a. skrevet den skandinaviske bestselgeren ‘Sund og Slank’ og var i mange år «the Family Doctor» skribent for the New York Times som ble publisert i 42 land. Han har ledet teamet som har utviklet gentesten og algoritmen for resultatene. Fritiden brukes til svømming og vannaerobic.

Ulf Christensen

Ulf Christensen

Pentabase ApS

Ulf er ekspert innen genetisk analyse og er oppfinneren av det presise analyse systemet som Gendiet’s gentest er basert på. Han og hans team på PentaBase i Odense, Danmark gjennomfører alle genetiske analyser. Han er også ivrig fotballspiller og mosjonist på fritiden.

Dr. Trevor Jarman

Dr. Trevor Jarman

Natures Remedies Ltd

Trevor er involvert i produktutvikling innen vektkontroll og genetiske analyser. Han er seriegründer av Alizyme PLC som utvikler legemidler innen overvekt og PNA Diagnostics A/S som har utviklet nye teknikker for genetisk analyse. Han er daglig leder i Natures Remedies Ltd som produserer det naturlige slankemiddelet Zotrim og leverer gentester i det britiske markedet under navnet My-Gene-Diet. På fritiden liker han badminton og er ivrig rugby supporter.